Jdi na obsah Jdi na menu

Co Vám nabízíme

Nyní můžete objednávat v našem novém e-shopu.

ObrazekŽampiony čerstvé - základní cena je 70,- Kč/ kg pro konečného spotřebitele, 60,-Kč/ kg je cena pro jídelny a restaurace.

Jsme pěstitelé a ne překupníci, jen ti Vám je mohou nabídnout za 40 Kč když je v Polsku koupí za 24 Kč kde je dotované zemědělství, výrobní náklady v ČR to nedovolují.

Podporujte české výrobce a pěstitele dáváme si tím navzájem práci. 

Sušené žampionySušené žampiony - výborné do polévek, omáček a pod maso. Vždy po ruce. Žampiony jsou řádně usušené proudem suchého vzduchu při teplotě do 30 °C, čímž jsou zachovány zdraví prospěšné látky jako v čerstvých houbách. Na 1 kg sušených žampionů je třeba nakrájet a usušit 16 kg čerstvých plodnic. Cena 65,-Kč/50g sušených. Množství dle potřeby.

Sušený žampionový prášek -  vynikají jako koření k dochucení polévek a omáček a pro každodenní užívání k posílení zdraví.  Pravidelné každodenní užívání příznivě působí na alergie a ekzémy.  Cena 75,- Kč/50 g.

 

ObrazekČerstvá hlíva ústřičná - základní cena pro konečné spotřebitele je 115,- Kč/ kg, pro restaurace a jídelny za 105,- Kč/kg.

Sušená hlíva ústřičná - výborná do polévek, omáček a pod maso. Vždy po ruce. Pravidelné každodenní užívání má proti alergenní účinky Cena je 100,- Kč/ 50g.

Sušený hlívový prášek - vynikající prostředek k posílení imunity a vyčištění organismu od škodlivých látek (léčivé účinky). Doporučená denní dávka 3-4 g. Možno užívat přímo nebo přidávat do jídla. Vynikající jako prevence v chřipkové epidemii. 50 gramů za pouhých 120,- Kč.

Houby jako snad jediní sušíme řádně, ale šetrně kondenzačním způsobem, proudem suchého vzduchu při teplotě do 30 °C, čímž jsou zachovány zdraví prospěšné látky jako v čerstvých houbách. Na 1 kg sušených hub je třeba 12 - 16 kg čerstvých plodnic.

 Pěstební substráty pro domácí pěstování hub:

cimg7607.jpgŽampionová zahrádka - cca 9 kg cena 150,- Kč.

Hlívová zahrádka - cca 6 kg cena 160,- Kč.

Substrát  na shiitake - cca 2 kg cena 160,- Kč.

  Sadby hub :  Hlíva ústřičná 120,- Kč

                        Shiitake   120,- Kč

Pěstební substráty, sadbu a sušené houby je možné zaslat poštou na dobírku nebo s platbou předem.

Bohužel čerstvé houby zasílat poštou nelze.

Nově jsme pro Vás připravili přednášku na téma léčivé houby.

 Nyní můžete psát a diskutovat s ostatními na téma léčivé houby zde.

Nabízíme celoročně k odběru vyplozený žampionový substrát výborný jako hnojení na zahradu, do skleníků, do fóliovníků i pařenišť. Je možno domluvit i větší odběr pro zahradníky. Substrát je v kostkách po cca 8 kg. Cena je 10,- Kč /kostka.

Vybrali jste si některý z našich produktů? Využijte náš nový e-shop.

Pokud se nás chcete na něco zeptat, využijte prosím tento kontaktní formulář: