Jdi na obsah Jdi na menu
 


Recepty

Příspěvky

Žampiony - recepty

smajlik2_thumbs_up.pngVyberte si u nás nějaký zajímavý recept na přípravu žampionů a napište nám jak Vám chutnal.Vyskoušejte i vy originální recepty našich zákazníků a hlasujte o nejlepší znich.

 
24. 9. 2018 | Rubrika: Recepty | Komentářů: 0

Hlíva ústřičná - recepty

Známé i nevšední recepty pro úpravu hlívy v kuchyni i na grilu.

Plodnice hlívy ústřičné mají všestranné využití. Jsou vhodné do polévek, omáček, pod maso ale i do salátů. Třeně bývají tužší a proto je vhodné je nasušit a rozemlít (rozdrtit) na houbový prášek, který se přidává jako koření s léčebnými účinky. Další z možností jak třeně využít je přidávat k masu - viz hovězí na houbách. Vaření hlívy doporučujeme bez soli (zkrátí se čas).

 
30. 1. 2008 | Rubrika: Recepty | Komentářů: 31
 


Přihlášení


Google analytics